Pravno

Zaštita osobnih podataka

Pravne napomene i zaštita osobnih podataka

Želimo da se osjećate dobro i sigurno prilikom posjeta našoj internetskoj stranici. Zaštita Vaše privatnosti je za nas izrazito važna. Zaštitu osobnih podataka smatramo odlikom kvalitete. U nastavku možete pronaći odredbe o zaštiti osobnih podataka kojima se vodimo prilikom prikupljanja, korištenja i prosljeđivanja osobnih podataka.

Osobni podaci

S osobnim podacima koje nam stavljate na raspolaganje posjećivanjem institutskih mrežnih stranica ili putem e-maila postupamo povjerljivo. Vaši se podaci koriste kako bi se obradio Vaš upit, odnosno izradila interna statistička analiza o posjećenosti institutskih mrežnih stranica. Prosljeđivanje podataka trećim stranama u pravilu je isključeno. U iznimnim slučajevima podatke temeljem našeg naloga mogu obrađivati naši ugovorni partneri te
postoji mogućnost prosljeđivanja podataka ugovornim partnerima u svrhu obrade nama upućenih upita. U takvim slučajevima brinemo o tome da brižno izabrani ugovorni partneri ispunjavaju zakonske zahtjeve u vezi sa zaštitom osobnih podataka. Ako želite u potpunosti obrisati sve osobne podatke koje ste nam poslali, molimo da nam o tome pošaljete zahtjev na istu e-mail adresu koju ste prethodno kontaktirali.

Podaci o korištenju vezani uz posjet našoj internetskoj stranici

Informacije koje prikupljamo prilikom Vašeg posjeta našoj internetskoj stranici koristimo isključivo u svrhu internih statističkih analiza. U tom kontekstu koristimo sljedeće kategorije podataka: lokaciju i jezik posjetitelja, ponašanje, tehnološke podatke, referalne podatke.
Program kojima se podaci prikupljaju i obrađuju je Google Analytics tvrtke Google LLC, Googleplex, Mountain View, Kalifornija, SAD. Podaci se čuvaju 36 mjeseci, nakon čega se automatski brišu. Vaši se podaci prenose programu Google Analytics na obradu u skladu s njihovom politikom privatnosti i uvjetima korištenja (https://www.google.com/intl/hr/policies/).
Na ovaj način ne izrađujemo osobne korisničke profile, niti podatke prosljeđujemo trećim stranama. Podaci koje prikupljamo ne koriste se za osobnu identifikaciju posjetitelja. Usluge oglašavanja na osnovi korištenja stranice ne koristimo.
Korištenje poveznica koje se nalaze na našim stranicama, a koje vode prema stranicama drugih fizičkih ili pravnih osoba, obvezno se otvaraju u novom prozoru preglednika. Za daljnje korištenje tih sadržaja ne snosimo odgovornost.