Lista obavijesti

Završno predstavljanje HRZZ - ARRS projekta „Kvaliteta života u stambenim naseljima iz socijalističkog i postsocijalističkog razdoblja: komparativna analiza između Slovenije i Hrvatske - HESC”

Objavljeno: 18.05.2023.

Završna diseminacija i okrugli stol bilateralnog HRZZ/ARRS projekta između Slovenije i Hrvatske pod nazivom: „Kvaliteta života u stambenim naseljima iz socijalističkog i postsocijalističkog razdoblja: komparativna analiza između Slovenije i Hrvatske - HESC (2020.-2023.)” održat će se u petak, 26. svibnja 2023. godine od 11 do 15 sati u prostorima Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27, 10000 Zagreb.

Tijekom konferencije bit će predstavljena i stručna studija pod nazivom Osnovni pregled rezultata o kvaliteti života u stambenim naseljima iz socijalističkog i postsocijalističkog razdoblja u Hrvatskoj i Sloveniji s rezultatima anketnog istraživanja provedenog u stambenim naseljima hrvatskih gradova Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka te slovenskim gradovima Ljubljani i Mariboru.

Nakon toga održat će se okrugli stol na temu „Stanovanje u stambenim naseljima u Hrvatskoj i Sloveniji – mogućnosti za poboljšanja“ s uvaženim sudionicima iz gradskih, državnih i znanstvenih institucija.

Veselimo se susretu i diskusiji!

Program