Lista obavijesti

Poziv na konferenciju 5. Dani obrazovnih znanosti

Objavljeno: 27.04.2022.

Cijenjene kolegice i kolege,

zadovoljstvo nam je pozvati vas na znanstvenu konferenciju 5. Dani obrazovnih znanosti koja će se održati 19. i 20. listopada 2022. godine u Zagrebu u organizaciji Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu - Centar za istraživanje i razvoj obrazovanja. Tema ovogodišnje konferencije je Kako poticati dobrobit u odgojno-obrazovnom okružju u izazovnim vremenima?

Dani obrazovnih znanosti su bienalni znanstveni skup kojim se otvara prostor za suradnju i umrežavanje istraživača koji obrazovne fenomene istražuju u okviru različitih znanstvenih disciplina. Ovaj skup omogućuje razmjenu spoznaja i rezultata istraživanja o različitim obrazovnim temama te afirmaciju obrazovnih znanosti u široj akademskoj i stručnoj javnosti.

Pozivamo vas da aktivnim sudjelovanjem i prezentacijom rezultata vlastitih istraživanja doprinesete uspješnom radu konferencije. Konferencija će se održati isključivo uživo.

Detaljnije obavijesti o konferenciji, načinima sudjelovanja te prijavi radova možete potražiti na web stranici https://www.idi.hr/doz2022.

Srdačno vas pozdravljamo i veselimo se vašem dolasku,

Predsjednica Programsko-organizacijskog odbora
Doc. dr. sc. Iva Odak